Ravintola- ja catering palveluita

Yleisiä Tapahtumia & Tilaisuuksia

Tervetuloa tutustumaan meidän palveluihin.

Seuraavilta sivuilta löydät informaatiota vanhan sukutilan historiasta, ravintolasta ja catering-palveluista.

Tee Pöytävaraus tai muista lahjakortilla.
Siirry tästä lahjakorttikauppaan.

Tarina

Kaikki alkaa Virolahdelta, Tiilikkala nimisestä kylästä. Tiilikkalassa sijaitsee seitsemän sukupolvea vanha tila. Kyseessä on sukutila johon Mikael Wilkki (1-polvi) muutti vuonna 1848. Tämä aikanaan yksi suurimmista tiloista Virojoella on säilynyt samalla suvulla aina näihin päiviin saakka ja yhteinen matka jatkuu tulevaisuudessakin.

Historia ravintolarakennuksen osalta ulottuu vuoteen 1953, jolloin pappa Antero Vilkki (5-polvi) rakensi parikymppisenä kyseisen navetan Virolahdelle, Tiilikkalaan. Navetan jokainen tiili on itse valmistettu Virojoen savesta ja kaikki puumateriaali omasta metsästä.

Paula Vilkki (6-polvi) perusti Tilausravintola Olkihatun vuonna 2003 ja piti navetassa ravintolatoimintaa 17-vuotta. Paula tarjoili runsaita sekä maistuvia bufeepöytiä ravintolan asiakkaille.

19-vuotta vanhaa osakeyhtiötä pyörittää nyt Teemu Suomalainen (7-polvi). Tilausravintolana palvellut toiminta on myös muuttunut catering palveluksi, sekä pidämme viikonloppuisin yleisesti ravintolaa avoinna kaikille.

Tule tutustumaan lisää historiaamme ja tilan tarinoihin. Tervetuloa.

Ravintoloitsija / Keittiömestari Teemu Suomalainen

Ravintola Olkihattu

Meille intohimon lähteinä toimii ruoka ja viini. Keittiömme rakastaa sesonkeja ja menut vaihtuu aina niiden mukaisesti. Tarjoilemme illallisilla aina useamman ruokalajin menuita, jotka olemme tarkkaan itse alusta asti valmistaneet. Meillä Fine Dining on Fun Dining.

Laadukkaat viinit valitsemme pääsääntöisesti Euroopasta pieniltä perhetiloilta. Tuomme viiniosaamisemme mukaan aina ruuan ja viinin yhdistämisessä, sekä järjestämme myös kivoja viini-tastingejä.

Suosittelemme asiakkaitamme tekemään illallisille pöytävarauksen. Teet sen kätevästi whatsappilla, sähköpostilla tai klikkaamalla tästä.

Tee Varaus


Palvelut Yrityksille

Inspiroidu & Aktivoidu
Vietä kokous- tai koulutuspäivä inspiroivassa ympäristössä. Monipuoliset tilat ja ravintolaa ympäröivä maaseutumaisema tarjoaa mahdollisuuden päästää mielikuvitus liikkeelle.

Kokoustilat käyttöön – Alkaen 200€/tilavuokra

Aktiviteetit saavat ajatukset hetkeksi pois duuneista ja mieli on avoimempi vastaanottamaan. Järjestämme mm. viini-tastingeja, äänimaljarentoutusta tai esim. ohjattuja pyöräilyretkiä lähiluontoon.

Viinitasting asiantuntijan johdolla – Alkaen 45€/hlö
Äänimaljarentoutus – Alkaen 28€/hlö
Ohjattu E-fatbike safari golfkentän ympäristössä – Alkaen 75€/hlö

Rentoudu ja syö hyvin
Rento sauna, takkahuone ja herkullinen illallinen viineineen – näistä koostuu Olkihatun “rentoudu ja syö hyvin” -palvelupaketti. Tuo tiimisi tai asiakkaasi rentoutumaan ja nauttimaan. Keittiömestari ja ravintoloitsija Teemu Suomalainen valmistaa suuta hyväileviä ruokaelämyksiä, jotka kruunataan tarkoin valikoiduilla viineillä.

Sauna navetan rehusiilossa – Alkaen 270€
Tasokas illallinen navettaravintolassa – Alkaen 50€/hlö
Viinipaketti – Alkaen 30€/hlö

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus.
Ravintolaamme ympäröi myös golf-kenttä Kaakon Golf.

Kaakon Golf

Tee Varaus

Tee Mulle Catering

Tee Mulle Catering tuo ravintolapalvelut lähemmäksi asiakasta. Palvelumme tuo helposti ravintolan sinun luoksesi, juuri sinne minne sinä haluat ravintolan päiväksi-, illaksi- tai viikonlopuksi järjestää.

Voit tilata meidän kautta pelkän catering:in, tai sitten kokonaisvaltaisemman palvelun sisältäen henkilökunnan, kalusteet, astiaston tai laajemman juhlasuunnittelun.

Tarjoamme aina yhteistyökumppaniemme EastCoast Events:in kalustovuokraukset, hää/juhlasomisteet Somistevuokraamo Humulta tai juhlavan tilan esimerkiksi Kotkan Puuvenekeskukselta.

Kysy lisää palveluistamme.

Yhteydenotot ja tiedustelut:
0503079444
olkihattu@juuret.net

Tee Mulle Catering – Varaus

häät

Häät & Juhlat

Olemme vuosien varrella järjestäneet satoja häitä ja muita eri tapahtumia. Teemme juhlia yhteistyössä kalustevuokraajien, somistajien, hääsuunnittelijoiden sekä catering palveluiden kanssa.

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaalle juhlat helposti yhtä kautta, sillä tarjoamme myös idyllisiä tiloja juhlien toteuttamiseen. Olemme hyvin asiakaslähtöinen ja persoonallinen palvelu joka tekee tapahtumia intohimosta ja halusta rakentaa uusia tilaisuuksia uusille asiakkaille.

  • Tilausravintola Olkihattu (Virolahti)
  • Puuvenekeskus (Kotka)

Omistatko idyllisen juhlatilan Kymenlaakson alueelta ja etsit catering-toimijaa tai tapahtumajärjestäjää? Haluat ehkä samalla markkinoida omaa juhlapaikkaasi meidän kautta?
Ota yhteyttä: 0503079444 / olkihattu@juuret.net

Yhteystiedot

[formidable id=”2″]

Yhteistyökumppanit

East Coast Events

Kaakon Golf

Somistevuokraamo Humu